Traficul pe Valea Oltului restricționat din cauza mai multor lucrări

0 156

⇓ Ascultă știrea ⇓

Pe Valea Oltului, între Vâlcea și Sibiu, au loc lucrări în mai multe puncte. Astfel, traficul va fi îngreunat, iar șoferii sunt rugați să fie răbdători și să respecte indicațiile din zonele afectate.

Astfel, în funcție de condițiile meteorologice, pe DN 7 Râmnicu Vâlcea-Sibiu, circulația rutieră va fi afectată pe tronsonul kilometric 231+600 de metri- 232+500 de metri, pe raza localității Câineni, județul Vâlcea, unde se lucrează la demontarea parapetilor degradați și se montează un parapete metalic tip H4b.

Se circulă pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație, între orele 08.00 -17.00.

De asemenea, se fac lucrări de reparații la carosabil pe DN 7A, între kilometrii 43 – 44, pe raza localității Voineasa, județul Vâlcea, unde se lucrează la refacerea suprafeței de rulare, între orele 08.00 – 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe jumătate din cale, dirijat de piloți de circulație. Același lucru se întâmplă și pe DN 67, între kilometrii 178+600 de metri – 178+900 de metri, pe raza localității Govora, județul Vâlcea, unde se lucrează la amenajarea sensului giratoriu. Circulația rutieră se va desfășura pe jumătate din cale, dirijat de piloți de circulație, între orele 08.00 – 20.00.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.