fbpx

Anchetă epidemiologică la Prefectura Sibiu – Un angajat a fost confirmat cu coronavirus

0 1.060

⇓ Ascultă știrea ⇓

Miercuri, 30 septembrie, un angajat al serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din Instituția Prefectului – județul Sibiu, a fost confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2.

Direcția de Sănătate Publică Sibiu, a demarat o anchetă epidemiologică identificând un număr de 27 de contacți de serviciu, dintre care 20 lucrează în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, 6 în cadrul Instituției Prefectului județul Sibiu, 1 în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu. Pentru toți cei 27 de contacți s-a dispus testarea SARS CoV-2.

„În scopul prevenirii răspândirii virusului și protejării cetățenilor beneficiari ai serviciilor noastre, activitățile privind preschimbarea permiselor de conducere auto, examinarea teoretică, înmatricularea/transcrierea auto, autorizarea provizorie în circulație și examinare practică în vederea obținerii permisului de conducere, vor fi suspendate până la venirea rezultatelor testării.”, transmit reprezentanții Prefecturii Sibiu.

De asemenea în cursul acestei după-amiezi, se va efectua dezinfecția în toate spațiile de lucru ale Instituției Prefectului județul Sibiu.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.