Circulație închisă timp de trei zile pe o stradă din Cartierul Ștrand

0 2.525

⇓ Ascultă știrea ⇓

Operatorul SC Apă Canal SA a finalizat lucrarea de instalare a noii conducte de colectare a apelor pluviale pe strada Maramureșului. Noua conductă are un diametru mai mare, pentru a putea prelua eficient apa de ploaie colectată din întreg cartierul Ștrand, aceasta urmând să fie descărcată în râul Cibin, rezolvându-se astfel problema acumulărilor de apă în cazul ploilor abundente.

Pentru a efectua cuplările la această nouă conductă sunt necesare intervenții în carosabil pe strada Maramureșului și, prin urmare, este necesară închiderea traficului pe această arteră în intervalul vineri, 2 octombrie, ora 12 – duminică, 4 octombrie, ora 20, pe întreaga lungime a străzii, între sensul giratoriu de la intersecția cu șoseaua Alba Iulia până la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir. Menționăm că, în această perioadă, parcarea autovehiculelor pe strada Moldovei și strada Cristian va fi interzisă pentru a fluidiza traficul redirecționat pe aceste trasee, inclusiv circulația autobuzelor. Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pentru a evita formarea blocajelor în trafic.

strada Maramuresului

De asemenea, traseele Tursib numerele 16, 17, 113 și 117 vor fi deviate pe străzile adiacente, iar stațiile de îmbarcare/debarcare din zona afectată se vor modifica. Vă rugăm să consultați site-ul www.tursib.ro pentru detalii referitoare la fiecare traseu și stațiile de autobuz care vor fi utilizate. De asemenea, Tursib va afișa în stațiile afectate modificările traseele respective, pentru informarea călătorilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.