Gest de omenie al unor frizeri din Sibiu – Tund gratis copiii nevoiași

9.214

Un grup de tineri din județul Sibiu au inițiat o acțiune de voluntariat prin care vin în ajutorul copiilor nevoiași din localitățile din jurul Sibiului.

Un grup de tineri, profesioniști în arta hairstylingului au demarat o acțiune caritabilă pentru a susține și a ajuta copiii din familii defavorizate care nu au posibilitatea de a merge la un salon pentru a-și aranja părul. Inițiativa a venit din partea lui Liviu Marin, un frizer din comuna Nocrich, județul Sibiu. Acesta spune că, trăind în mediul rural, a sesizat ă sunt mai multe persoane, în special copii, care au o situație financiară deplorabilă și și-a dorit să facă ceva pentru a-i ajuta.

 „Mi-am dorit să pot să ajut cumva acești copilași și am demarat acest proiect. În weekend-uri mergem în diferite localități și tundem copiii gratuit.”, spune Liviu.

Această acțiune a început înainte de începerea școlii, pentru a ajuta copilașii să se pregătească de noul an școlar. Liviu are în echipa sa aproximativ 20 de colegi și ucenici, care participă și se implică alături de el în a da o mână de ajutor celor care au nevoie de asta. Până acum, băieții au fericit aproximativ 70 de copilași.

Echipa de frizeri voluntari este deschisă și băieții doresc să poată ajuta cât mai multe persoane. Dacă știți copii care ar avea nevoie de serviciile lor, puteți lua legătura cu Liviu pe pagina sa de Facebook. 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.