Modificări temporare ale traseelor Tursib din cauza unor lucrări

0 293

⇓ Ascultă știrea ⇓

În data de vineri 02.10.2020  începând cu ora 12:00, se închide circulaţia pe str. Maramureşului, de la intersecţia cu şos. Alba Iulia şi până la intersecţia cu str. D. Cantemir, pentru lucrări la reţeaua de canalizare.

Pe str. Moldovei, în dreptul pasajului, se va înfiinţa provizoriu câte o staţie de autobuz pe fiecare sens de circulaţie.

Pe perioada lucrărilor, autobuzele TURSIB, vor circula deviat astfel:

  • Pe traseele 16, 113 şi 116 :

în sensul de mers spre Valea Aurie, se va circula : şos.Alba Iulia –  str.V. Cârlova – str. Transilvaniei – str. Moldovei – str. Cristianului ……

Autobuzele nu vor mai putea ajunge în staţiile : “Maramureşului”,  “Bârsei”, dar vor opri în staţiile “Penny”, “Transilvaniei”, “Moldovei”.

  • în sensul de mers spre Kaufland (şos.Alba Iulia), se va circula: Cl Poplăcii – str. Cristianului – str Moldovei – str. Transilvaniei – V Cârlova – şos.Alba Iulia – Giratoriu Alba Iulia cu Morilor – şos. Alba Iulia – Kaufland (şos. Alba Iulia) …

Autobuzele nu vor mai putea ajunge în staţiile : “Haţegului” şi “Biserica Ştrand”, dar vor opri în staţiile “Moldovei” şi “Kaufland 1”.

  • Pe traseul 17 :
  • în sensul de mers spre Ştrand 2, se va circula: Alba Iulia –  V. Cârlova – str. Transilvaniei – str. Moldovei – str. Cristianului – str. D. Cantemir…

Autobuzele nu vor mai putea ajunge în staţiile : “Ştrand 2”, “Maramureşului”, “Bârsei”, dar vor opri în staţiile “Transilvaniei”, “Moldovei”.

  • în sensul de mers spre Cartierul Reşita, se va circula:  Cristianului – str Moldovei – str. Transilvaniei, – b-dul Victoriei …………….

Autobuzele nu vor mai putea ajunge în staţiile :  “Haţegului”, “Biserica Ştrand”, “Ştrand 1” şi “Transilvaniei” dar vor opri în staţia “Moldovei” .

Termenul de finalizare a  lucrărilor este estimat pentru data de duminică, 04.10.2020 ora 20 :00.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.