Se reia activitatea cu publicul la Permise în Sibiu – Încă doi angajați au coronavirus

2 789

⇓ Ascultă știrea ⇓

Activitatea cu publicul a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din Sibiu a fost întreruptă pentru o zi după ce un angajat a fost confirmat cu noul coronavirus. În cursul zilei de miercuri, au venit rezultatele testelor pentru încă 27 de persoane, iar două au ieșit pozitive. Activitatea cu publicul se va relua vineri. 

„Vă informăm că astăzi, 1 octombrie a.c. au sosit rezultatele testelor celor 27 de angajați contacți cu persoana confirmată pozitiv ieri. Un număr de 2 persoane, angajate în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor din Instituția Prefectului – județul Sibiu au primit rezultate pozitive, o persoană angajată a Instituției Prefectului va repeta testul întrucât a fost neconcludent, iar 24 de persoane au primit rezultate negative”, spune Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Programul cu publicul la Permise, reluat vineri

În ceea ce privește întreaga activitate a serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, mâine 2 octombrie a.c. aceasta se reia conform programului.

Ziua de 01.10.2020, zi în care activitatea serviciului a fost suspendată se va recupera sâmbătă, 3 octombrie a.c.

De asemenea, persoanele care în data de 01.10.2020, aveau programare în cadrul serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, fie pentru susținerea probei teoretice sau practice, fie pentru preschimbarea permiselor de conducere auto, înmatricularea/transcrierea auto, sau autorizarea provizorie în circulație, acestea, respectând orele de programare SÂMBĂTĂ, 3 octombrie 2020 vor beneficia de serviciile pentru care aveau programare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Speram ca ai si alta profesie scrie

    In capul autorului nu se ciocnesc cele doua propozitii? Or avea loc…

  2. Speram ca ai si alta profesie scrie

    In capul autorului nu se ciocnesc cele doua propozitii? Or avea loc…

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.