Tâlhărie în plină stradă la Sibiu – O femeie a fost atacată și jefuită de doi minori

3.700

Tâlhărie în plină stradă, la Sibiu. O femeie a rămas fără poșetă după ce a fost jefuită de doi indivizi  minori.

În seara zilei de 2 octombrie, în jurul orei 22:35, o femeie a sesizat telefonic Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că în urmă cu câteva minute, în timp ce se deplasa pe bulevardul Mihai Viteazu către strada Oștirii, în momentul în care s-a angajat în traversarea trecerii de pietoni, un individ de sex masculin i-a smuls geanta de pe umăr după care a fugit printre aleile dintre blocuri, însoțit de un alt tânăr.

Polițiștii Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu s-au deplasat la fața locului iar în urma cercetărilor și în baza declarațiilor victimei au stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către 2 autori necunoscuți care au venit din spatele femeii și i-au smuls geanta de pe umăr dezechilibrând-o, aceasta căzând pe trotuar, după care au fugit printre blocuri.
Persoana vătămată reclamă un prejudiciu de aprox. 300 lei (geanta și portofel).

„În vederea depistării autorilor au fost demarate de urgență ample verificări, în care au fost angrenate toate forțele aflate în teren. La scurt timp, pe str. Malului din municipiul Sibiu, un echipaj din sistemul de ordine publică au depistat 2 persoane care corespundeau semnalmentelor oferite de către victimă. Cei doi tineri, în vârstă de 13 și 15 ani, sibieni, au fost conduși la sediul Secției nr. 1 Poliție Urbană Sibiu, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul a fost recuperat parțial.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi