trump

Donald Trump a fost externat luni seara din spital, acolo unde a petrecut trei nopți. Președintele Statelor Unite este infectat cu coronavirus și va continua tratamentul la Casa Albă, scrie mediafax.ro

Donald Trump a părăsit luni la ora locală 18.40 (marţi, 1.40, ora României) Centrul medical militar Walter Reed şi va fi transferat la Casa Albă.

Preşedintele SUA a salutat simpatizanţii şi jurnaliştii adunaţi în faţa spitalului.

Cu puţin timp înainte de a ieşi din spital, Donald Trump a transmis prin Twitter: „Revenim rapid la campania electorală. Presa de ştiri false difuzează doar sondaje false”.

Anterior, Donald Trump anunţase că urma să fie externat: „Mă simt foarte bine. Nu vă temeţi de Covid, nu îl lăsaţi să vă domine viaţa! Am dezvoltat, în timpul Administraţiei Trump, medicamente şi cunoştinţe medicale extraordinare. Mă simt mai bine decât acum 20 de ani!”.

Medicii preşedintelui SUA au confirmat că starea acestuia s-a îmbunătăţit. Donald Trump urmează să continue la Casa Albă tratamentul anticoronavirus, conform unor surse medicale citate de site-ul de ştiri Axios.com.

Preşedintele SUA a petrecut trei nopţi în Centrul medical militar Walter Reed, situat la periferia oraşului Washington.

Starea de sănătate a preşedintelui SUA, Donald Trump, infectat cu noul coronavirus, a fost vineri mai gravă decât oficialii de la Washington au dezvăluit public, a recunoscut Mark Meadows, şeful Cancelariei Preşedinţiei Statelor Unite. „Vă pot spune că cel mai important lucru pe care îl vedem este că acum nu mai are febră şi că este foarte bine din punctul de vedere al nivelului de oxigen”, a declarat Mark Meadows într-un interviu acordat postului Fox News sâmbătă seară (duminică dimineaţă, ora României). „Ieri dimineaţă (vineri dimineaţă – n.red.), eram foarte îngrijoraţi de aceste lucruri. Avea febră, iar nivelul oxigenului scăzuse rapid. Totuşi, în stilul său tipic, acest preşedinte era pe picioare şi se plimba prin salon”, a dezvăluit Mark Meadows.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.