fbpx

Șelimbărul sub restricții de coronavirus, mall-ul deschis în continuare

3.122

Șelimbărul are cea mai mare rată de infectare cu coronavirus- 4,75 la mia de locuitori. cifra include și focarul de la azilul de bătrâni de acolo. Exceptând acest focar care este izolat, rata este de 2,04. În aceste condiții Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a stabilit câteva noi restricții de urmat din 7 până în 20 octombrie.

Astfel, toți șelimbărenii care ies pe stradă și în spațiile publice în aer liber vor trebui să poarte masca de protecție, excepție făcând copiii de sub 5 ani. Restaurantele, barurile vor fi închise și nici petrecerile private nu vor fi acceptate.

Slujbele religioase se vor ține și ele în aer liber, iar credincioșii trebuie să poare masca de protecție să să mențină distanța de 2 metri între ei.

Excepție de la aceste reguli fac însă restaurantele din mall, KFC, MC Donald s, fast food-ul de lângă Kaufland și restaurantul Yummy Yang, care vor fi deschise în continuare. Explicația directorului DSP Sibiu este că acestea sunt frecventate în majoritate de locuitorii Sibiului și eventual turiști, și nu de locuitorii celor patru localități.

 

 

 

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.