tursib 1

Odată cu începerea şcolii, numărul utilizatorilor transportului în comun a crescut. Tursib a suplimentat în acest context numărul de autobuze care deservesc traseele cele mai solicitate în această perioadă.

Au fost luate de asemenea toate măsurile de siguranţă pentru a oferi călătorilor un mod de transport sigur: autobuzele au fost dotate cu dozatoare de dezinfectant, s-a aplicat măsura obligativităţii de a purta mască în interiorul autobuzelor, iar interiorul autobuzelor este dezinfectat periodic.

“Aşa cum am mai făcut şi în trecut, facem apel şi de această dată la toţi utilizatorii transportului în comun din oraşul nostru, a căror program este mai flexibil şi care nu au neapărat nevoie să circule cu autobuzul între orele 5:30 – 8:30, 13:00 – 17:00, să evite pe cât posibil să circule cu mijloacele de transport în comun între aceste intervale. Îi rugăm aşadar pe toţi cei care pot, să îşi decaleze ieşirile care nu sunt absolut necesare, pentru intervale la care circulaţia publicului cu autobuzul este mai redusă. Acest lucru i-ar ajuta şi pe dânşii în sensul în care nu s-ar mai expune în primul rând ei înşişi riscurilor. De asemenea s-ar evita aglomerarea mijloacelor de transport în comun. Mulţumindu-vă tuturor pentru înţelegere, sperăm ca apelul nostru să aibă un rezultat pozitiv. Vă asigurăm de faptul că societatea de transport local Tursib SA, face tot posibilul pentru ca în toată această perioadă, călătoriile cu autobuzele noastre să fie cât mai sigure şi să se desfăşoare în cele mai bune condiţii.”, transmit reprezentanții Tursib.

 

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu