VIDEO: Furt într-un local din centrul Sibiului – Tânără păgubită își caută actele

0 6.067

⇓ Ascultă știrea ⇓

O tânără din Sibiu își caută actele după ce un hoț i-a furat portofelul într-un local din centrul Sibiului. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere, însă, fiindcă purta mască, cu greu poate fi identificat.

Furtul a avut loc în urmă cu două zile, într-un restaurant situat pe strada Timotei Popovici din Sibiu. Hoțul a intrat în local și, fără să stea pe gânduri, a furat portofelul din geanta unei tinere. În portofel se aflau bani, carduri de credit, dar și acte.

„În data de 04 octombrie mi-a fost furat portofelul din geantă, într-un restaurant de pe str. Timotei Popovici. În portofel aveam buletin pe numele Petica Svetlana, permis de conducere, carduri și ceva bani. Poate hoțul a luat banii și portofelul l-a aruncat pe undeva prin apropiere”, scrie tânăra într-o postare pe grupul de Facebook Obiecte Pierdute Sibiu.

Femeia lucrează ca ospătar în respectivul local și se afla afară în momentul furtului, vorbea cu niște turiști. Nu l-a observat pe individ când a ieșit din incintă. Din păcate, nici camerele de supraveghere nu sunt de mare de ajutor, căci hoțul purta mască, astfel că nu poate fi recunoscut foarte ușor. hot sibiu3

Tânăra vrea să își recupereze actele – buletinul și permisul de conducere. Aceasta crede că hoțul a luat banii și a aruncat portofelul la întâmplare. Dacă le găsiți, nu ezitați să ne contactați.

Sursa video: Obiecte Pierdute Sibiu/Facebook

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.