UPDATE Focar uriaș de coronavirus la un cămin de bătrâni din Sibiu – Numărul infectărilor crește vertiginos

1 7.600

⇓ Ascultă știrea ⇓

Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat vineri un focar de infecție în cadrul Căminul pentru Persoane Vârstnice Sibiu.

UPDATE
În ceea ce privește situația epidemiologică în cadrul Căminului pentru Persoane Vârstnice din Sibiu vă informăm că din ultimele informații, în cadrul căminului sunt 77 de beneficiari. Dintre aceștia 60 sunt pozitivi. Până în acest moment echipa medicală prezentă acolo, a dispus internarea pentru o persoană.
De asemenea căminul are un număr de 27 de angajați, dintre care 6 sunt pozitivi. Aceștia au fost evaluați și pentru toți s-a dispus măsura izolării la domiciliu.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Reprezentanții Căminului spun că la momentul actual, e confirmat un număr de 60 de persoane din rândul beneficiarilor și 6 angajați. Ancheta epidemiologică este în derulare. O echipă medicală s-a deplasat la cămin pentru a efectua evaluarea stării de sănătate a tuturor pacienților.
„Momentan suntem ocupați cu îngrijirea bătrânilor și cu implementarea tuturor măsurilor impuse de Direcția de Sănătate Publică. E și ambulanța aici și este verificată starea de sănătate a celor infectați pentru a identifica persoanele care necesită internare.”, spun reprezentanții instituției.
La momentul actual, nu există nici o presupunere despre cum ar fi pătruns virusul în cadrul căminului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. iulius scrie

    Ar fi foarte bine daca presedintele ar da ordin sa se ieie masuri.Din pacate el se gandeste doar la alegeri si cum conduce el alaturi de p.n.l.Imi pare sincer rau ca l-am votat.Calca peste cadavre doar ca sa ii fie lui bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.