hot arestat
FOTO - ARHIVĂ

Cinci bărbați din Sighișoara au fost reținuți pentru 24 de ore, în urma unor percheziții la persoane bănuite că au furat catalizatoare în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

Polițiștii din Sighișoara, cu sprijinul polițiștilor de investigații criminale, de investigare a criminalității economice și de ordine publică, au făcut, joi, nouă percheziții, în Sighișoara, la persoane bănuite de furt calificat, relatează Mediafax.

„În fapt, în perioada august-octombrie, cinci persoane sunt bănuite că ar fi sustras catalizatoare de la autovehicule, ce aparțineau mai multor victime. Faptele ar fi fost comise pe raza mai multor localități din județele Mureș, Sibiu și Harghita”, au transmis, vineri, reprezentanții Poliției Mureș.

Polițiștii au surprins, miercuri, în flagrant persoanele bănuite de comiterea faptelor de furt calificat, fiind conduse la sediul poliției pentru audieri.

Joi, față de cinci bărbați a fost dispusă măsura reținerii preventive pentru 24 de ore. În urma perchezițiilor, au fost ridicate mai multe catalizatoare, susceptibile că au provenit din comiterea faptelor. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

La percheziții au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi. Cercetările continuã.

Comentariul meu

Lasă un răspuns