Nelu Tătaru: „Închiderea țării nu este o soluție”

1 610

⇓ Ascultă știrea ⇓

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, nu crede că soluţia pentru a scăpa de pandemie este o nouă carantină la nivel național.

El a făcut încă un apel la oameni să respecte regulile de distanţare şi protecţie pentru a diminua extinderea acestui virus, scrie Digi24.

„Să ne închidem o lună? Sunt specialişti care cred că ar trebui să ne închidem două luni.”

Din punctul meu de vedere cred că ar trebui să respectăm nişte restricţii pe care le-am impus încă de la începutul acestei pandemii şi să ne gândim la cei de lângă noi care nu mai sunt din cauza acestei pandemii, să ne gândim la cei care suferă şi să ne gândim la un corp medical care în acest moment şi ei sunt cu credinţa în suflet şi în acest moment sunt aceiaşi de la începutul acestei pandemii şi merg în continuare şi ţin să le mulţumesc încă o dată aici în faţa dumneavoastră.

Suntem împreună suntem acolo şi eu sper ca cei care ne furnizează aceste cazuri şi care înainte de a ajunge în spital nu cred în aceste cazuri să-şi reaşeze un pic atât atitudinea, cât şi discursul.

Sursa: Digi 24

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Ricky scrie

    Inseamna ca nu era o solutie nici atunci cand s-a aplicat dar stateam mai bine la cazuri. Deci masurile guvernantilor nu pea depind de COVID ci de interese.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.