Focar de coronavirus la Tălmaciu – Cel puțin 25 de persoane infectate cu COVID-19

0 3.798

⇓ Ascultă știrea ⇓

Un nou focar de coronavirus a fost depistat în județul Sibiu. Este vorba despre Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică din localitatea Tălmaciu.

În urma testării periodice a personalului și a angajaților, au fost depistate primele cazuri cu rezultat pozitiv. Astfel, până la momentul actual, 21 de persoane din rândul beneficiarilor instituției sunt confirmați pozitiv și patru angajați ai centrului. Toate persoanele infectate sunt asimptomatice şi au fost izolate. Conducerea centrului a declarat faptul că urmează testarea tuturor celor 126 de beneficiari și a întregului personal.

„Nu putem să ştim de unde şi cum a pătruns virusul, a fost un șoc și pentru noi. Ne bucurăm însă că pacienții sunt asimptomatici și sperăm să rămână așa. Persoanele confirmate pozitiv au fost izolate, personalul care îi îngrijește se protejează, intră doar cu combinezoane speciale. În toată instituția se dezinfectează totul, încă de la începutul pandemiei, avem covoare cu dezinfectant și respectăm toate măsurile impuse de autorități. Sperăm să trecem cu bine peste asta.”, a declarat directorul Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică, Bianca Bobeica.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.