Patru bulevarde din Sibiu au iluminat nou, cu LED

1 523

⇓ Ascultă știrea ⇓

Șoseaua Alba Iulia, bulevardul Vasile Milea, bulevardul Corneliu Coposu și Calea Dumbrăvii (între b-dul Milea și Piața Aurel Vlaicu) au iluminat public nou, cu corpuri cu LED, mai eficiente ca luminozitate și mai economice din punct de vedere al costurilor.

“Firma căreia Primăria i-a delegat gestiunea iluminatului public a finalizat prima investiție în cadrul acestui contract. Aceste bulevarde intens tranzitate au acum un iluminat mai bun, dar și mai economic datorită corpurilor de iluminat cu LED. Ceea ce doresc să subliniez este faptul că noile sisteme de iluminat au fost astfel gândite pentru a fi conectate la sistemul de comandă și control inteligent operat prin telegestiune ceea ce ne va permite monitorizarea lor în timp real. Bineînțeles că vom continua cu astfel de investiții și în anii următori.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

iluminat 10 mic scaled

Lucrarea de față a presupus montarea a 840 de corpuri de iluminat cu LED, iar punctele de aprindere a iluminatului au fost scoase din posturile de transformare, astfel că întreținerea acestora nu mai depinde de societatea de electricitate pentru acționare și programare. Precizăm că pe aceste patru bulevarde, rețeaua de alimentare a iluminatului public a fost deja introdusă în canalizația subterană amenajată de Primăria Sibiu, eliberându-se astfel stâlpii de cabluri suspendate.

iluminat 5 mic scaled

Reamintim că Primăria Sibiu a început un amplu proces de modernizare a iluminatului public din Sibiu, atât prin proiectele de reabilitare a străzilor și cartierelor, cât și prin contractul de delegare a gestiunii iluminatului public către o firmă specializată, semnat în luna februarie a acestui an. Acest contract presupune atât o mai mare eficiență în managementului iluminatului existent, cât și modernizarea acestuia și extinderea în anumite zone ale orașului.

iluminat 2 mic scaled

NU UITAȚI! Sibienii au la dispoziție un dispecerat non-stop pentru a sesiza problemele în funcționarea iluminatului public din municipiul Sibiu: 0751.586.462 adică 0751LUMINA – ușor de reținut urmărind literele de pe tastatura telefonului. De asemenea, sesizările se pot transmite pe e-mail la iluminat@sibiu.ro

iluminat 1 scaled

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Hurjui scrie

    IN ATENTIA TURSIB!
    Se mai face dezinsectie in autobuze?
    Scaunele arata in ultimul hal, sunt groaznic de murdare (traseul 1 si 2 ), nu exista apa si sapun sau acum sunt fel si fel de solutii pentru tapiserie.
    Poape, poate vede cineva si se ia masuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.