Primăria Sibiu plătește membrilor secțiilor de votare indemnizațiile

0 810

⇓ Ascultă știrea ⇓

 În zilele de 15,16 și 19 octombrie, Primăria Sibiu va efectua plata indemnizațiilor membrilor birourilor secțiilor de votare din municipiul Sibiu și a membrilor biroului de circumscripție care și-au desfășurat activitatea la alegerile locale din data de 27 septembrie.

Sunt așteptate să își ridice banii de la sediul Primăriei un număr de 445 de persoane care NU au transmis Primăriei Sibiu pe e-mail datele bancare pentru plata directă în contul personal.

Plata acestor drepturi se va efectua la sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare, în curtea interioară. În contextul epidemiologic dificil, pentru asigurarea distanțării fizice, Primăria Sibiu a realizat următoarea programare, în ordinea alfabetică a numelor de familie, pe care persoanele în cauză sunt rugate să o respecte:

  • Joi, 15 octombrie sunt așteptate între orele 9.00-15.00 persoanele a căror nume de familie începe cu literele de la A-K
  • Vineri, 16 octombrie, între orele 9.00 – 13.00, literele L-Q
  • Luni, 19 octombrie, între orele 9.00-15.00, literele R-Z

Persoanele în cauză sunt rugate să aibă asupra lor cartea de identitate și un pix propriu cu care vor semna de primire pentru bani, pentru a reduce astfel contactul cu suprafețele și obiectele comune. În cazul în care persoana îndreptățită nu poate ridica personal indemnizația, persoana împuternicită de aceasta va avea asupra sa atât cartea de identitate proprie, cât și împuternicirea.

Accesul în sediul Primăriei se face pe intrarea D (dinspre Piața Mică), iar ieșirea se va face pe intrarea C (spre str. Samuel Brukenthal). La intrare, un agent al Poliției Locale va face triajul, măsurând temperatura, iar purtarea măștii de protecție este OBLIGATORIE. Nu este necesară obținerea unui bon de ordine.

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.