accident cu o autoutilitară furată - cel de la volan nu avea permis
FOTO arhivă

Un accident rutier a avut loc, miercuri, în Cisnădie. Un șofer neatent a lovit o autoutilitară. La fața locului, polițiștii au constatat că cel „nevinovat” nu avea nici permis de conducere, iar autoutilitara era furată. 

„La data de 14 octombrie a.c., în jurul orei 19,00, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au fost solicitați să intervină în localitate, pe strada Țesătorilor, în vederea soluționării unui eveniment rutier soldat cu pagube materiale”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cu această ocazie, polițiștii au constatat că, pe strada Țesătorilor, șoferul unui autoturism a virat stânga, fără să se asigure și a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de către un localnic în vârstă de 25 de ani, aflat în depășire. Evenimentul s-a soldat cu avarierea celor două autovehicule.

„În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a constatat că cel aflat la volanul autoutilitarei nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. De asemenea, s-a stabilit faptul că, înainte de producerea tamponării, tânărul ar fi sustras autoutilitara din curtea unei societăți comerciale”, mai spune Welter.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv furt în scop de folosință.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Ultima oră

Comentariul meu