C41AC60B F0E2 46E5 A368 66C75B151A6C

BC CSU Sibiu refuză să mai organizeze Turneul Preliminar al Cupei României.

Decizia clubului vine ca urmare a faptului că în jurul echipei noastre planează prea multe suspiciuni referitoare la ultimele evenimente, astfel că urmare a ultimelor acuzații primite pe toate căile, din partea echipei CSO Voluntari, ne rezervăm dreptul de a nu intra în tot tăvălugul mediatic marcat de presiuni de tot felul, așa cum, din păcate, anumiți adversari din baschet au înțeles că își pot ascunde incapacitatea de a gestiona, în primul rând în sânul echipei lor, partea de prevenire a infectării cu virusul COVID-19.

Pentru a clarifica eventuale nuanțări ulterioare ale adversarilor noștri ținem să precizăm faptul că BC CSU Sibiu are în acest moment, după testarea efectuată în 14 octombrie, DOUĂ cazuri noi pozitive. Direcția de Sănătate Publică Sibiu are ancheta epidemiologică în derulare, astfel că abia mâine am putea afla dacă restul echipei ar putea primi aviz de participare în competiție. Suntem în permanență în legătură cu autoritățile de sănătate publică și respectăm cu strictețe îndrumările acestora.

Ceea ce este cel mai important e că starea celor doi este bună, au fost izolați, iar restul echipei este pregătită pentru primele meciuri oficiale din acest sezon.

Așteptăm revenirea jucătorului depistat pozitiv la începutul lunii.

„Ne aflăm într-o perioadă extrem de dificilă, însă grija pentru sănătatea noastră si a celor din jur este responsabilitatea fiecăruia dintre noi toți. Măsurile de prevenție dispuse de autorități, strictețea în ceea ce privește respectarea acestora reprezintă dovada noastră de respect. Ne-am fi dorit din tot sufletul să jucăm Cupa României în formula completă în teren, pentru că acolo trebuie tranșată o competiție sportive: nu în presă, nici prin telefoane de amenințare. Continuăm să fim la fel de uniți, indiferent cât de distanțați suntem, indiferent câte greutăți și provocări se ivesc, dar mai ales, indiferent de factorii destabilizatori cu care suntem obișnuiți deja. Știm sigur că vom fi bine, împreună, cu toții, dar până atunci vă îndemnăm pe toți să aveți grijă de voi și să vă protejați”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

„Le dorim multă sănătate tuturor celor care trec, în aceste momente, prin provocarea această cumplită! Suntem cu gândul la voi și vom juca gândindu-ne la voi!Sibiul a fost un pol important și de referință pentru baschetul românesc și va continua să fie, în ciuda intereselor unora de destabilizare.” transmite reprezentanții CSU.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns