Daniela Cîmpean, apel către sibieni – ”Poartă masca!”

0 332

⇓ Ascultă știrea ⇓

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean, face un apel către sibieni, în contextul creșterii numărului de persoane infectate cu noul coronavirus. Și în cadrul instituției conduse de ea au fost depistate 7 cazuri de persoane pozitive.

”Dragi sibieni,

România a depășit, din păcate, pragul de 4.000 de infectări noi cu noul coronavirus în interval de 24 de ore.

Județul Sibiu se află, acum, destul de aproape de primele locuri la numărul de cazuri noi în ultimele 24 de ore. NU ne dorim să devenim lideri!

Este nevoie de continuarea efortului de până acum pentru a nu lăsa virusul să se răspândească liber.

Simt și eu, în fiecare zi, ca fiecare dintre voi de altfel, cât de greu este să facem față situației. E tot mai dificil să nu-ți poți întâlni prietenii sau rudele fără să te gândești că îi pui în pericol.

Port masca la serviciu și știu, din proprie experiență, cât e de greu să nu o dai jos oricât ți-ai dori la un moment dat.

Cu toate acestea, știu, la fel ca voi, că lupta cu acest virus trebuie purtată acasă, la serviciu, pe stradă sau la școală. Bătălia adevărată se dă înainte de a ne infecta sau de a-i infecta pe cei din jurul nostru, ființe dragi și apropiate sau simpli străini.

Drumul spre mai bine, spre revenirea la viața normală care ne lipsește atât de mult, depinde de ceea ce facem noi în fiecare clipă, de cât de mult ne dorim ca totul să se termine cu bine și cât mai repede.

Sistemul medical luptă pentru viața celor deja infectați. Noi toți ar trebui să luptăm pentru viața noastră, pentru a nu ajunge infectați și a nu transmite virusul.

Înainte de a cere cuiva să facă ceva, cred că e mai bine să o facem fiecare dintre noi, nu pentru vreo lege, nu pentru vreo obligație, ci pur și simplu pentru că ne pasă de noi și de cei din jur.

Poartă masca! Spală-te regulat și corect pe mâini! Păstrează distanța socială minimă! Evită orice comportament care poate favoriza transmiterea virusului!

Aceasta este adevărata luptă a fiecăruia dintre noi. Sunt sigură că la Sibiu o vom câștiga împreună.

La Sibiu rămânem sănătoși!”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.