furt de 10.000 lei dintr-o casă din sibiu - hoții sunt doi puștani
FOTO: arhivă

Doi puștani din Poplaca și Șura Mare au spart o casă din Sibiu și au furat scule electrice și obiecte electrocasnice în valoare de 10.000 de lei. Minorii au fost reținuți. 

„La data de 14 octombrie a.c., în continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au prins și reținut doi tineri, în vârstă de 16, respectiv 17 ani, domiciliați în Poplaca, respectiv Șura Mare”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Cei doi sunt bănuiți că, în noaptea de 4 spre 5 octombrie a.c., ar fi pătruns în demisolul unei locuințe de pe strada Zăvoi din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras scule electrice și obiecte electrocasnice în valoare de 10.000 de lei.

Față de persoanele în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentate unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu