Ședință de urgență la Prefectură – Restricții în municipiul Sibiu și alte 14 localități

0 8.548

⇓ Ascultă știrea ⇓

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Sibiu se întrunește, joi seară, în ședință extraordinară pentru a analiza situația epidemiologică și pentru a lua noi măsuri. Ședința vine în contextul în care cincisprezece localități, printre care și municipiul Sibiu, au depășit pragul de 1,5 al ratei de incidență. 

UPDATE
S-au introdus restricții în toate cele 15 localități. Detalii AICI!

ȘTIREA INIȚIALĂ
„Din dispoziția domnului Prefect Mircea Crețu, astăzi 15.10.2020 la ora 18:30 se întrunește în ședință extraordinară Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru analiza situației epidemiologice si luarea măsurilor care se impun”, a anunțat Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Cel mai probabil, în cadrul ședinței, se vor lua noi măsuri și se vor impune restricții în localitățile în care numărul cazurilor de coronavirus a crescut.

Localitățile în care rata incidenței a depășit pragul de 1,5/1000 de locuitori sunt: APOLDU DE JOS (4,70), MERGHINDEAL (3,76), BÂRGHIŞ (3,14), RACOVIŢA (3,09), ARPAŞU DE JOS (2,83), MUNICIPIUL SIBIU (2,53), BOIŢA (2,50), NOCRICH (2,38), POPLACA (2,20), PORUMBACU DE JOS (2,17), ŞURA MICĂ (2,08), TURNU ROŞU (2,03), VURPĂR (2,01), ORAŞ CISNĂDIE (1,67) și SADU (1,50).

Vezi aici în ce situație sunt celelalte UAT-uri din județ. 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.