sinucidere
foto arhivă

Tragedie într-un spital din municipiul Sibiu. Un pacient infectat cu noul coronavirus s-a aruncat de etaj. 

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 73 de ani, internat în Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu. Acesta s-a sinucis în noaptea de joi spre vineri.

„În cursul nopții de 16 octombrie , în jurul orei 02:00, un bărbat în vârsta de 73 de ani, confirmat pozitiv în urma testării SARS CoV-2, internat în cadrul unei unități sanitare din Sibiu, s-a aruncat pe fereastra salonului situat la etajul I. Acesta a fost internat de urgență pe secția ATI, în stare foarte gravă. În cursul zilei de astăzi, bărbatul a decedat”, transmite Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu, în urma sesizării din oficiu, s-a deschis o anchetă penală care vizează stabilirea tuturor circumstanțelor în care s-a produs incidentul în cauză.

Este a doua persoană infectată cu COVID-19 care recurge la un astfel de gest în județul nostru. În luna mai a acestui an, un pacient din județul Mehedinți, internat în Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu s-a spânzurat. Detalii aici. 

Join the Conversation

3 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Adica sa ne facem toti acasa ferestre ce se deschid in V ca sa nu ne vina ideea de a sari pe geam ?

  2. intr un spital civilizat, ferestrele se pot deschide doar in forma verticala V , maxim 15grade.
    dar Romania e inca departe de a se numi ‘tara civilizata’!