Noi detalii despre sibianul care s-a sinucis la Spitalul de Pneumoftiziologie – Ce a spus înainte să moară

0 8.926

⇓ Ascultă știrea ⇓

Cazul bărbatului infectat cu noul coronavirus, care s-a sinucis la Spitalul de Pneumoftiziologie din Sibiu, a cutremurat o întreagă comunitate. Se pare că bărbatul era la a treia testare pozitivă și a recurs la acest teribil gest fiindcă nu mai suporta gândul că nu se va vindeca.

Bărbatul în vârstă de 73 de ani s-a sinucis în noaptea de joi spre vineri, în spitalul TBC din Sibiu, acolo unde era internat încă din luna septembrie. Omul se afla într-un salon de la etajul 1 al spitalului. A deschis geamul și s-a aruncat în gol.

Cadrele medicale l-au găsit întins pe jos, fiind conștient. Lovitura a fost extrem de puternică, însă sibianul nu și-a pierdut atunci viața. Sursele Ora de Sibiu spun că pacientul le-ar fi mărturisit medicilor că a sărit de pe geam pentru că nu mai suporta gândul că are trei teste pozitive COVID-19 și că este nevoit să mai stea în spital.

Medicii au încercat să îl salveze, însă inima bărbatului a cedat în timpul operației. Acesta avea și afecțiuni cardiovasculare.

Pacienții din salon nu l-au auzit când s-a aruncat

Sibianul era coleg de salon cu alți trei pacienți bolnavi de coronavirus. Niciunul dintre ei nu l-a auzit când s-a aruncat de la etaj. La un moment dat, s-au trezit fiindcă le era frig, geamul fiind deschis.

Potrivit surselor Ora de Sibiu, bărbatul nu avea antecedente psihiatrice și nici alte tentative de suicid. De altfel, în toată această perioadă în care a fost internat în spital, nu a dat semne că ar vrea să se omoare. În astfel de cazuri, dacă un pacient dă semne că ar fi neliniștit ori anxios sau depresiv, poate beneficia de ajutor specializat, cum ar fi un psiholog.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.