politia
foto arhivă

Un sibian a sunat la 112 și a chemat un echipaj de Poliție la locuința sa, menționând că a condus beat un autoturism. Oamenii legii s-au deplasat la casa bărbatului, însă el nu mai era acolo. 

„Sâmbătă, 17 octombrie a.c., în jurul orei 11,40, prin apel 112, un sibian, în vârstă de 53 de ani, a solicitat la domiciliu prezența unui echipaj de poliție rutieră, afirmând că a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența alcoolului”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Sibiu s-au deplasat la locuința bărbatului, însă acesta nu se afla acasă. În schimb, prin Dispeceratul I.P.J. Sibiu, echipajul a fost direcționat spre sediul Biroului Rutier, acolo unde se afla chiar sibianul în cauză, acesta ajungând aici cu propriul autoturism, pe care l-a condus de pe strada Brazilor până pe Bulevardul G-ral Vasile Milea.

Bărbatul emana un miros puternic de alcool, testarea sa alcoolscopică rezultând într-o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, sibianul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

La nivelul Biroului Rutier Sibiu s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Comentariul meu

Lasă un răspuns