Numărul de telefon unde poți sesiza nerespectarea măsurilor anti-Covid în Sibiu

0 909

⇓ Ascultă știrea ⇓

Sibienii pot raporta orice nerespectare a măsurilor de protecție împotriva infectării cu Covid-19, conform Grupului de Comunicare Strategică.

Orice fel de încălcare a normelor de protecție sanitară poate fi raportată, începând cu data de 4 iulie 2020, prin intermediul unui număr de telefon operaționalizat de Ministerul Afacerilor Interne. Linia TelVerde pentru poate fi apelată de oricine, la numărul 0800800165, scrie ProTV.

Apelurile sunt preluate de un dispecerat, în sistem integrat, și repartizate structurilor teritoriale pentru verificarea aspectelor sesizate. De asemenea, a fost înființată o altă linie TelVerde, prin care oamenii pot primi informații corecte și concrete cu privire la pandemia de Covid-19: 0800.800.358.

Numărul TelVerde nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor și este valabilă pentru apelurile naționale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.