12 magazine online cu prețuri accesibile despre care fiecare român ar trebui să știe

1.526

Magazinele online dispun de o ofertă mult mai variată decât cele terestre (78% dintre clienți apreciază acest aspect). Mai mult decât atât, acestea sunt deschise non-stop (motiv pentru 64% dintre cumpărători preferă să cumpere online), astfel de plasarea de comenzi este posibilă oricând. Produsele se găsesc mai ușor decât în magazinele offline și comenzile cu o anumită valoare beneficiază de transport gratuit.

Dar avantajul cel mai important este oferit de posibilitatea de a economisi timp și bani. Iată 12 magazine online din România care îți oferă toate aceste avantaje și despre care orice român care vrea să economisească trebuie să știe!

Modă – îmbrăcăminte și încălțăminte femei, bărbați și copii

Segmentul de site-uri de modă online este vast, dar nu toate magazinele desfășoară promoții periodice și nici nu oferă cupoane de reduceri pentru a face economii. În plus, următoarele magazine oferă și campanii de outlet, cu discount de până 80%-90%, la o varietate de produse:

 • Answear – site dedicate achiziționării de articole de modă pentru toate categoriile, cu produse de brand și posibilitatea de a obține reduceri de preț instant cu un voucher Answear în coșul de cumpărături;
 • Orsay – numeroase promoții de reduceri pentru îmbrăcămintea de damă, coduri promo, cupoane de reduceri și discount la înregistrarea în club;
 • Factcool – produse de top, de la firme renumite, secțiune Premium cu reduceri la articole îmbrăcăminte pentru toate categoriile (Boss, Armani, Lacoste, Ganț, etc.);
 • Zonia – creații vestimentare de la designer locali și articole de modă pentru toate categoriile, de la rochii elegante și până la produse de îmbrăcăminte casual;
 • Hainedevis – magazin online de modă, cu articole de la creatorii români și promoții care ajung până la 80% din preț.

Parfumuri

Parfumul reprezintă o marcă personală pentru fiecare dintre noi, de aceea, un produs de brand, de calitate, cu un preț redus, nu trebuie ratat. Iată care sunt magazinele online care îți oferă opțiuni avantajoase de preț și calitate:

 • Notino – specializat pe parfumuri exclusive și produse de înfrumusețare pentru toate buzunarele;
 • Brasty – produse de calitate, inclusiv parfumuri de brand și reduceri aplicate în mod frecvent;
 • Vivantis – parfumuri pentru toate gusturile, cu prețuri reduse periodic și promoții de outlet (80% reducere);

Sănătate și igienă

Unele dintre cele mai importante aspecte din viața noastră și care acum beneficiază de prețuri avantajoase, cupoane de reduceri și coduri promo de discount:

 • iHearb – reduceri permanente la suplimentele alimentare, vitamine și la o gamă extinsă de produse naturale;
 • Vegis – varietate de produse bio, suplimente alimentare, produse pentru slăbit și cosmetică și numeroase promoții cu prețuri extra reduse

Articole de uz general

Atunci când vrei produse din toate categoriile, de la electronice, electrocasnice, produse de modă și până la articole de frumusețe, auto, moto și multe altele, atunci trebuie să profiți de reducerile de la:

 • Aliexpress – un magazin online complet, cu sistem de livrare în România și care oferă reduceri zilnice;
 • BangGood – site care acoperă o gamă extinsă de produse, inclusiv articole de brand și care derulează campanii regulate de reduceri pe baza de cupoane.

Conform Promocodius România, cupoanele de reduceri, promoțiile, ofertele speciale și codurile promo ajută la economisire zilnică la cumpărături. Aceste 12 magazine online contribuie la consolidarea bugetului familiei și îi oferă fiecărui român posibilitatea de a cumpăra în fiecare zi la preț redus.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi