Primăria instalează panouri de graffiti în parcurile sibiene

1 1.221

⇓ Ascultă știrea ⇓

Primăria Sibiu a amplasat două panouri pentru graffiti în Parcul Tineretului și urmează să instaleze încă unul în Parcul Sub Arini.

“Parcurile sibiene vor prinde tot mai multă viață, pe de o parte prin proiectele de modernizare și revigorare pe care le-am derulat și le planificăm în continuare, iar pe de altă parte prin astfel de dotări care încurajează tinerii să vină în parcuri, în aer liber, pentru a-și exprima creativitatea. În egală măsură, sper ca tinerii care au desenat până acum zidurile și imobilele istorice sau alte spații publice, să găsească în aceste panouri o “pânză” mai potrivită. În funcție de cât sunt de folosite și apreciate, vom instala acest tip de dotări și în alte zone.”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

1U4A4312

Primăria Sibiu a achiziționat patru astfel de panouri, fiecare cu două fețe pe care se poate desena. Structurile sunt alcătuite din cadre metalice, iar fețele panourilor cu dimensiunea de 3 x 2 m sunt confecționate din PVC, având o suprafață uniformă, cu absorbție redusă de apă și rezistență la acțiunea substanțelor chimice.

1U4A4315

Două dintre panouri au fost deja montate în Parcul Tineretului lângă terenul de baschet, iar un al treilea va fi montat în Parcul Sub Arini, în zona verde de sub podul principal. Al patrulea va fi montat în primăvara anului viitor, într-o locație pe care o vom face publică.

1U4A4324

Odată cu venirea iernii, panourile vor fi demontate și depozitate, urmând să fie reinstalate în primăvara anului viitor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. N. scrie

    Pai sunt mici domne’ … Imi pare rau… raman la ziduri proaspat renovate :X:X:X::X

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.