fbpx

Sală nouă de antrenamente pentru toate grupele de Juniori de la CSU Sibiu

0 915

⇓ Ascultă știrea ⇓

BC CSU Sibiu transformă un spațiu de aproape o mie de metri pătrați în sală de baschet cu teren omologat și continuă să dezvolte programul destinat juniorilor. Toate grupele de juniori au acum o nouă sală de antrenamente.

Începând din luna noiembrie, cei peste 200 de juniori ai CSU se vor pregăti într-o sală special amenajată pentru meciuri și antrenamente. Mai mult decât atât, Clubul nostru va avea înscrise în campionatele naționale de juniori, pentru prima dată în istorie, echipe la toate categoriile de vârste.

Proiectul ”Centrului de copii și juniori al BC CSU Sibiu”, coordonat de Alexandru Hanea se dezvoltă și în acest an, iar infrastructura și baza de antrenamente reprezintă prioritatea managementului Clubului nostru pe linie de juniori. După luni de zile în care înfrastructura sportivă a dat mari bătăi de cap coordonatorilor grupelor de juniori ale BC CSU Sibiu, managementul Clubului și-a asigurat serviciile de inchiriere pe termen lung a unui spațiu ce va fi transformat în sală de baschet. Pe scurt, din luna noiembrie, toți cei peste 200 de juniori BC CSU Sibiu se vor antrena în această nouă locație care va dispune de teren de baschet omologat multifuncțional și spații auxiliare necesare practicării baschetului în cele mai bune condiții.

”Dezvoltarea baschetului sibian a fost dintotdeauna o prioritate pentru BC CSU Sibiu, iar lucrul acesta nu îl poți obține fără infrastructură pentru antrenamente, în primul rând. Alături de colegii mei Horațiu Floca și Laurențiu Buduleci, proiectul a crescut extrem mult. Avem 6 antrenori, coordonați de reputatul antrenor sârb Goran Vrkic, antrenori care pregătesc peste 200 de juniori. A apărut însă problema spațiilor de antrenamente și mă bucur că alături de Zacaria și Eco Sport Team, cărora le mulțumim pentru tot sprijinul, am reușit să găsim varianta cea mai bună pentru copii legitimați la CSU, atât pentru antrenamente cât și pentru meciuri oficiale, dacă va fi nevoie”, a spus Alexandru Hanea, coordonatorul Centrului de Copii și Juniori al BC CSU Sibiu. BC CSU Sibiu sala juniori 2

Locația este momentan în amenajare, este localizată în zona industrială est, iar juniorii vor începe pregătirile în noua sală, din luna noiembrie.

Pe lângă toate aceste investiții, CSU Sibiu continuă să pună accent pe dezvoltarea baschetului sibian și va participa în Campionatele Naționale de Baschet destinate juniorilor și organizate de FRB, în sezonul 2020/2021, la toate categoriile de vârstă.

”E un pas important spre o academie de baschet în adevăratul sens al cuvântului, așa cum Sibiul, prin tradiția pe care o are în baschet, o merită din plin. Așteptăm să vedem în ce condiții și când putem începe și competițiile. Momentan ne bucurăm că BC CSU Sibiu continuă să inspire generații întregi de tineri și facem toate eforturile pentru a le oferi standarde cât mai bune pentru practicarea baschetului de performanță”, a spus Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.