politia agresor
foto: arhivă

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost băgat cu forța într-o mașină și dus în curtea unui imobil din Sibiu, unde a fost bătut și sechestrat de trei sibieni. Principalul agresor a fost reținut de polițiști. 

„În continuarea cercetărilor efectuate într-o cauză penală care are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, la data de 20 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 27 de ani”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Bărbatul este bănuit că, în seara zilei de 13 octombrie a.c., pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu, împreună cu alți trei bărbați, l-ar fi urcat cu forța într-un autoturism pe un sibian în vârstă de 20 de ani și l-ar fi transportat în curtea unui imobil de pe strada Frasinului, unde l-ar fi agresat fizic și l-ar fi împiedicat să plece, pe fondul unui conflict mai vechi. Polițiștii spun că este vorba despre un presupus furt comis de către victimă în dauna unui apropiat al agresorului.

„La data de 20 octombrie a.c., în urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale l-au reținut pe presupusul agresor 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat instanței în vederea aplicării unei măsuri preventive”, mai spune Welter.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns