Un sibian și-a prins mâna într-un utilaj agricol

978

Un bărbat din Șeica Mică și-a prins mâna la o mașină de tocat cereale. La fața locului au intervenit două ambulanțe SMURD și un echipaj de descarcerare de la secția de pompieri Mediaș.

Vineri seară, în jurul orei 22:30, un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD Mediaș au intervenit la Șeica Mică pentru acordarea îngrijirii medicale a unui bărbat de 40 de ani care și-a prins mâna la un utilaj agricol.

”În data de 23.10.2020, în jurul orei 22:30, Secția de pompieri Mediaș a intervenit de urgență cu un echipaj de descarcerare și două echipaje SMURD în localitatea Șeica Mică unde un bărbat a suferit un traumatism membru superior prin prinderea mâinii la un utilaj agricol (utilaj tocat cereale) în timp ce desfășura activități în propria gospodărie.” transmite ISU Sibiu.

La fața locului s-a intervenit pentru deblocarea mâinii din utilaj și s-au acordat îngrijiri medicale bărbatului de aproximativ 40 de ani care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient cu traumatism degete membru superior stâng prin zdrobire la un utilaj agricol.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi