La Mediaș nu se mai eliberează caziere timp de o săptămână

0 406

⇓ Ascultă știrea ⇓

Timp de o săptămână, la Mediaș, nu se pot elibera certificate de cazier judiciar. Oamenii sunt sfătuiți să se adreseze ghișeului din Sibiu.

„În perioada 26 – 30 octombrie a.c., activitatea de eliberare a certificatului de cazier judiciar de către ghișeul din cadrul Poliției Municipiului Mediaș este suspendată”, anunță reprezentanții IPJ Sibiu.

În cazul în care în această perioadă eliberarea unui cazier judiciar vă este necesară, vă recomandăm să vă adresați ghișeului din municipiul Sibiu, potrivit următorului program:

Luni 830 – 1330  
Marți 830 – 1330  
Miercuri   1300 – 1800
Joi 830 – 1330  
Vineri 830 – 1330  

 

„Precizăm faptul că, prevenirea și combaterea infectării cu noul tip de corona virus reprezintă una din prioritățile Poliției Sibiene. Iar în acest context, vă reamintim faptul că zilnic, pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar de la ghișeul aflat la reședința I.P.J. Sibiu (mun. Sibiu, str. Revoluției nr. 4-6), sunt alocați 2 lucrători timp de 5 ore, cu posibilitate de prelungire dacă este nevoie”, mai spun reprezentanții IPJ Sibiu.

Vă recomandăm să folosiți acest interval de timp și să evitați aglomerările, mai ales la deschiderea programului. Timpul maxim de eliberare a unui certificat de cazier judiciar este de 5 minute, inclusiv cu completarea cererii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.