spital judetean 1
foto: arhivă

Secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu a fost suplimentată cu încă șase paturi. Acestea vor putea fi folosite însă în aproximativ două săptămâni. 

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, a precizat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că cele șase paturi noi ATI de la Județean vor putea fi funcționale peste două săptămâni, atunci când va ajunge stația de oxigen.

„În ceea ce privește Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, s-a demarat deja o procedură de achiziție pentru o stație de oxigen care va deservi 6 paturi cu dotare ATI situate în structura modulară, și de asemenea s-au demarat și angajările de personal care să deservească pacienții din această structură. Urmează ca în aproximativ 14 zile toate procesele demarate să fie încheiate și aceste paturi să poată funcționa”, a spus prefectul Mircea Crețu.

În urmă cu o săptămână, Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean (CJ) Sibiu a precizat, de asemenea, că aceste paturi vor fi funcționale tot în două săptămâni. „Mâine (n.red.: joi, 22 octombrie) vor ajunge la Spitalul Județean șase circuite pentru ventilatoare, pentru dotarea paturilor ATI. În maxim două săptămâni aceste paturi vor fi complete, personalul instruit și vom mări astfel capacitatea cu șase paturi”, a spus atunci Daniela Cîmpean.

Comentariul meu

Lasă un răspuns