Șase paturi noi la ATI la Județean – Ar putea fi folosite doar peste două săptămâni

0 579

⇓ Ascultă știrea ⇓

Secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu a fost suplimentată cu încă șase paturi. Acestea vor putea fi folosite însă în aproximativ două săptămâni. 

Prefectul județului Sibiu, Mircea Crețu, a precizat, marți, în cadrul unei conferințe de presă, că cele șase paturi noi ATI de la Județean vor putea fi funcționale peste două săptămâni, atunci când va ajunge stația de oxigen.

„În ceea ce privește Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, s-a demarat deja o procedură de achiziție pentru o stație de oxigen care va deservi 6 paturi cu dotare ATI situate în structura modulară, și de asemenea s-au demarat și angajările de personal care să deservească pacienții din această structură. Urmează ca în aproximativ 14 zile toate procesele demarate să fie încheiate și aceste paturi să poată funcționa”, a spus prefectul Mircea Crețu.

În urmă cu o săptămână, Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean (CJ) Sibiu a precizat, de asemenea, că aceste paturi vor fi funcționale tot în două săptămâni. „Mâine (n.red.: joi, 22 octombrie) vor ajunge la Spitalul Județean șase circuite pentru ventilatoare, pentru dotarea paturilor ATI. În maxim două săptămâni aceste paturi vor fi complete, personalul instruit și vom mări astfel capacitatea cu șase paturi”, a spus atunci Daniela Cîmpean.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.