PNL Sibiu a stabilit pe cine propune viceprimar al Sibiului – Nu va fi Adrian Bibu

0 3.213

⇓ Ascultă știrea ⇓

După ce apele s-au liniștit în ceea ce privește mandatul de primar al lui Astrid Fodor, urmează ședința de învestire în funcție, de constituire a Consiliului Local și apoi de alegere a celor doi viceprimari ai municipiului Sibiu.

Legat de cele două funcții au existat o serie de zvonuri despre alianțele încheiate între PNL și FDGR. S-a speculat și faptul că Adrian Bibu, candidatul PNL pentru primărie nu ar fi acceptat pe postul de viceprimar de către Astrid Fodor care nu îl agrează.

Cert este că niciuna dintre formațiuni nu deține majoritatea în Consiliul Local- PNL are 9 consilieri, FDGR 8, așa că este nevoie de o alianță între cele două.

Surse din cadrul PNL au declarat pentru Ora de Sibiu că s-a stabilit numele viitorului viceprimar propus din partea partidului. Acesta este încă ținut la secret și va fi făcut public zilele următoare. Aceleași surse au declarat că viitorul viceprimar PNL a fost ales după discuții cu Astrid Fodor, ceea cea înseamnă că a fost agreat de aceasta.

Cert este faptul că nu este vorba despre Adrian Bibu, care ”își va continua activitatea acolo unde este”, după cum au declarat sursele Ora de Sibiu, adică din calitatea de consilier local și director al Sălii Transilvania.

S-a mai zvonit și faptul că fostul viceprimar Tiberiu Drăgan ar putea reveni pe funcție, dar și acest nume iese din discuție. ”Nu este vorba nici despre dânsul, doar nu a plecat pentru a se întoarce”, spun sursele Ora de Sibiu.

În această situație, dintre consilierii locali ai PNL un nume ce ar putea trece ca viceprimar ar fi cel al lui Alexandru Dumbravă, inspectorul școlar județean general. Răzvan Pop ar mai fi o soluție, dar acesta și-a dat demisia din funcție, fiind urmat de Tiberiu Drăgan, iar la acel moment s-a vorbit despre disensiuni între el și Astrid Fodor.

Un al doilea post de viceprimar revine celor de la FDGR, iar aici, cel mai probabil Corina Bokor își va urma proiectele începute în mandatul trecut.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.