etilotest

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri au depistat în trafic 3 bărbați care conduceau autovehicule pe drumurile publice în timp ce se aflau sub influența băuturilor alcoolice. Mai mult decât atât, unul dintre ei nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.

La data de 27.10.2020, în jurul orei 1200, un conducător auto a fost implicat într-o autotamponare pe DN 14, în afara localității Blăjel. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că șoferul, un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Mediaș, se afla sub influența băuturilor alcoolice, stare pe fondul căreia a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul afișat de aparat a indicat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele conducătorului auto s-a deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 1 din Codul penal, respectiv conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

A urcat beat la volan și fără permis de conducere

La data de 27.10.2020, în jurul orei 1250, polițiștii rutieri au oprit pentru control în trafic, pe DJ 106 J (Gura Râului – Orlat) un autovehicul la volanul acestuia a fost identificat un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Gura Râului. Polițiștii, în urma verificărilor, au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere și se află sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,64mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului s-a deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere.

A fost prins la volan cu o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat

La data de 27.10.200, în jurul orei 2040, pe DJ 105G Racovița, polițiștii rutieri au depistat în trafic un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul, în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Bradu, a fost testat cu aparatul etilotest iar rezultatul afișat de aparat a indicat valoarea de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele conducătorului auto s-a deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzute și pedepsite de art.  336 alin. 1 din Codul penal, respectiv conducerea unui vehicul sub influenta băuturilor alcoolice.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu