Jandarmul sibian mort de Covid nu credea în virus – „Cât de săraci sunteți să luați bani să ziceți că aveți corona?”

0 4.881

⇓ Ascultă știrea ⇓

Jandarmul sibian, infectat cu noul coronavirus, care a decedat miercuri în spital, nu a crezut multă vreme în existența virusului. Cu doar câteva săptămâni în urmă, înainte de a se îmbolnăvi, sugera, prin postările publicate pe pagina de Facebook, că oamenii ar fi plătiți pentru a spune că au COVID-19. 

Ionuț C. este jandarmul sibian, în vârstă de 43 de ani, care a murit, miercuri seară, fiind infectat cu noul coronavirus. Cu doar trei zile înainte de deces, acesta a postat trei fotografii, pe Facebook, din spital, mărturisindu-le prietenilor virtuali că duce o luptă grea. „O boală mai grea ca acest covid cred că doar tratamentul de cancer îl întrece. Este o luptă groaznică. Protejați-vă cât puteți. Eu lupt de 5 zile și n-am câștigat nimic încă în lupta cu boala”, a scris jandarmul, într-o postare publică, pe Facebook, în urmă cu trei zile.

În urmă cu câteva săptămâni însă, jandarmul nu credea în existența virusului. Prin postările de pe rețelele de socializare sugera că oamenii ar fi plătiți să mintă că au coronavirus. jandarm sibiu postari covid 5 jandarm sibiu postari covid 1

Mai mult decât atât, bărbatul considera că „cei cu creierul la ei” nu poartă mască de protecție. Nu credea nici că numărul cazurilor de COVID-19 raportate de autorități este unul real.

jandarm sibiu postari covid 3 jandarm sibiu postari covid 2

Jandarmul sibian a fost internat în spital în 23 octombrie. A murit miercuri seară după ce a făcut un stop cardio-respirator neresuscitabil.

Sursa foto: Captură / profil public Facebook

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.