Sibienii care au grădini și construcții ilegale pe Valea Săpunului, somați de primărie să le desființeze

2 3.742

⇓ Ascultă știrea ⇓

Sibienii care au construcții temporare, cum sunt grădinile sau magaziile, în zona Valea Săpunului, sunt obligați de Primărie să le desființeze până la finalul anului 2020.

Până la finalul anului 2020, sibienii are au construcții temporare amplasate fără forme legale în zona Valea Săpunului, în vecinătatea străzii Siretului, sunt obligați să le desființeze, potrivit unei notificări publicată pe site-ul Primăriei Sibiu.

„În cazul în care nu eliberați imobilul-teren în termenul prevăzut de prezenta notificare, vom proceda, conform legislației în vigoare, la desființarea construcțiilor temporare și eliberarea imobilului, prin intermediul unei firme specializate, pe cheltuiala persoanelor care au ocupat ilegal această suprafață de teren”, se arată în notificare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. Ionut scrie

    Corect!

  2. Liviu scrie

    Si tiganiile de garaje NU !!!????? Tot de pe Valea Sapunului ! Locuti de parcare nu sunt si aceste baraci metalice ocupa spatiul degeaba.Masinile ” proprietarilor” stau in strada si asa zisele garaje sunt depozite de diverse.! LOC PARCARE = 0 ESTETIC ……JALE.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.