Cazuri noi de coronavirus la Tribunalul și Judecătoria din Sibiu – Un judecător și un grefier infectați

0 1.044

⇓ Ascultă știrea ⇓

După ce un judecător al Tribunalului Sibiu a fost confirmat cu coronavirus și trei colegi trimiși în izolare, un alt magistrat, de această dată de la Judecătoria Sibiu, a fost testat pozitiv. Un grefier de la Tribunal este și el infectat. Toți angajații Tribunalului și Judecătoriei vor fi testați pentru noul coronavirus în zilele următoare.

”Joi, 29 octombrie 2020, un angajat al Tribunalului Sibiu, ce nu se afla în activitate începând din data de 23.10.2020, ne-a comunicat că a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19 în urma prezentării la unitatea medicală în vederea testării.

Din primele verificări, nu s-a identificat o legătură între cele două cazuri, contacții direcți ai noului caz declarat fiind membrii familiei.

Totodată, în cursul zilei de azi, 30.10.2020, un angajat al Tribunalului Sibiu și un angajat al Judecătoriei Sibiu au acuzat simptome de infectare, fiind anunțați reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Sibiu.
Proceduri de dezinfecție și igienizare generală au fost deja efectuate în toate spațiile ocupate de instanță.

Conducerea Tribunalului Sibiu urmărește să asigure desfășurarea în bune condiții a activității administrativ judiciare a instanței şi colaborează îndeaproape cu reprezentanții DSP Sibiu urmând toate măsurile recomandate, astfel, pentru siguranța colegilor și a publicului nostru, în perioada imediat următoare întreg personalul instanțelor urmează să fie testat. Rezultatele vor fi aduse la cunoștința publicului.

Activitatea instanțelor se desfășoară în continuare în condiții normale.

Așadar, facem din nou apel către toți participanții la activitatea judiciară să respecte cu strictețe măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus (COVID-19) anunțate public de către Tribunalul Sibiu.”, transmit reprezentanții Tribunalului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.