A murit preotul Mihai Sămărghițan

0 9.125

⇓ Ascultă știrea ⇓

Preotul Mihai Sămărghițan a fost consilier județean și  preot paroh la Biserica „Sfinții  Apostoli Petru și  Pavel” din Sibiu.

Sâmbătă, pe pagina de Facebook a Consiliul Județean Sibiu a fost postat un mesaj de condoleanțe din partea președintei Daniela Câmpean.

Mesajul doamnei Daniela Cîmpean – Președinta Consiliului Județean Sibiu:

„Ne-a întristat vestea că a trecut la Domnul părintele Mihai Mircea Sămărghițan, fost consilier județean în mandatele 2012-2016 si 2016-2020, cu atât mai mult cu cât sfârșitul său a fost însoțit de suferință. În aceste momente de durere, înconjurăm familia Sămărghițan cu cele mai calde gânduri de compasiune. Ca fostă colegă în Comisia pentru cultură cu părintele Sămărghițan, ca președintă a Consiliului Județean Sibiu în mandatul 2016-2020, îmi amintesc cu bucurie de energia pozitivă pe care o aducea la întâlnirile noastre de fiecare dată. Desigur că prezența sa în echipa consilierilor județeni impunea și transmitea mult respect și cuviință, dublate de înțelepciunea perilor albi și a profesiei de preot. Părintele Mihai Sămărghițan rămâne în inimile noastre. Dumnezeul să îl ierte și să îl odihnească în pace!”

preot samarghitan
Sursa: Facebook Consiliul Judetean Sibiu

 

mesaj cj

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.