alma sibiu 1

În luna octombrie a acestui an, Clubul Sportiv Alma Sibiu a aniversat un deceniu de activitate. Zece ani de performanță care vor rămâne în istoria sportului sibian.

În luna octombrie a anului 2010 a luat naștere ACS Alma Sibiu. Fix atunci au început primele antrenamente în cadrul clubului. Inițiativa de a fonda acest club aparține unei persoane pasionate de fotbal, căreia i  s-au alăturat încă două persoane. Ideea inițială a fost de a forma o școală de fotbal pentru copiii din Sibiu. Încă de la început, pretenția fondatorilor a fost de a aduce ceva nou pe piață, ceva mai deosebit, mai aproape de occident, cât mai departe de trecutul comunist și care să aducă un suflu nou segmentului sportiv din Sibiu.  Principalele obiective au fost ca atmosfera în cadrul școlii de fotbal să fie fără stres, frică sau obligații. Doar plăcere și pasiune pentru fotbal.

Pentru a fi cât mai aproape de toți cei pasionați de acest sport, o lungă perioadă de timp, clubul a funcționat fără a percepe nici un fel de taxă din partea membrilor, fiind printre singurele cluburi din țară care au adoptat o astfel de politică.

alma clun
Începutul a fost mai greu, activitatea a luat naștere cu doar 10 copii și un singur antrenor. Acum, după zece ani de activitate, clubul sportiv Alma Sibiu a înregistrat un adevărat progres și o evoluție deosebită. La momentul actual, aici se pregătesc  aproximativ 350 de copii sub îndrumarea a 8 antrenori cu abilități deosebite.

De-a lungul celor zece ani, clubul a reușit să participe la mai multe competiții și să adune titluri onorifice. În fiecare an, cel puțin o echipă a obținut titlul de Campion Județean. În acest moment, antrenamentele se desfășoară cu respectarea strictă a tuturor regulilor de protecție impuse de autorități, iar selecția membrilor continuă.

„Pe această cale, dorim să mulțumim celor trei oameni de la care a pornit totul, pentru întreaga susținere oferită în toți acești ani, tuturor celor care în prezent fac parte din acest club, părinți, copii, apropiați, le mulțumim pentru încrederea și susținerea acordată. Nu uităm de toți cei care au trecut pe la acest club, fie antrenori, fie jucători și le mulțumim pe această cale pentru munca depusă, cu siguranță au contribuit mult la dezvoltarea acestui club. Avem multe de învățat ți corectat dar liniile și direcția rămân aceleași ca în urmă cu 10 ani. La Mulți Ani Alma!”, spun reprezentanții ACS Alma Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns