Restricții pe Autostrada Sibiu – Deva – Se lucrează la drum

237

Mai multe restricții de trafic au fost instituite miercuri pe A1 și pe A2 din cauza unor lucrări la infrastructura rutieră. Poliția anunță că pe câteva sectoare de drum se fac lucrări de întreținere a infrastructurii rutiere. Circulația nu este blocată, dar poate fi îngreunată, precizează Poliția.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, miercuri, au loc lucrări de reparații la partea carosabilă, circulația rutieră fiind restricționată pe mai multe sectoare de pe autostrăzile A1 și A2, scrie Mediafax.

Astfel, pe autostrada A1 Sibiu-Deva sunt restricții la kilometrul 264, în zona Săcel, din județul Sibiu. Acolo se fac lucrări de reparație la pereții unui tunel, iar banda de urgență este restricționată până la ora 17:00. Tot pe A1, la kilometrul 270, în zona Săliște, se repară carosabilul, iar traficul va rămâne îngreunat și pe timpul nopții întrucât în cursul zilei se face decopertarea, urmând ca joi să se asfalteze.

Poliția anunță că restricții au fost instituite și pe A1 Deva-Nădlac. Asta din cauza unor lucrări de reparații ale carosabilului care sunt făcute între kilometrii 541 și 544. Sunt afectate ambele benzi de ciruculație și banda de urgență.

Pe A2 București-Constanța, la kilometrul 81, sensul de mers către Constanța, se execută lucrări de asfaltare. Banda de urgență și prima bandă sunt restricționate în intervalul orar 08:30-17:00.

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.