politist izolat

Un polițist în vârstă de 34 de ani, din cadrul Secției Regionale Poliție Tranporturi Brașov, care era infectat cu noul coronavorus, a decedat, scrie Mediafax. 

Subcomisarul de poliție Ionuț Hanganu avea 34 ani și lucra în cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov. Acesta a murit, iar surse locale spun că decesul a survenit după ce subcomisarul s-a infectat cu noul virus.

Subcomisarul de poliție a absolvit Liceul Militar „Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București, fiind repartizat să își desfășoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, în domeniul investigațiilor criminale.

În urma promovării unui concurs, în luna martie a anului 2020, subcomisarul de poliție Ionuț Hanganu a fost numit șef birou Investigații Criminale în cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov.

Poliția Brașov și-a exprimat compasiunea și a transmis condoleanțe familiei.

Vă reamintim că, la finalul lunii octombrie, și un jandarm infectat cu noul coronavirus, din județul Sibiu, a decedat. Până să ajungă în spital în stare gravă, bărbatul nu credea în existența virusului.

Sursa: Mediafax

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu