Se lucrează la tunelul de pe autostrada Sibiu – Deva. Restricții în alte două puncte

795

Până în data de 11 noiembrie, pe sensul de mers Deva- Sibiu al autostrăzii A1, se va circula cu restricții în trei puncte din județul Sibiu și în unul din județul Timiș. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că până la data de 11 noiembrie 2020, au loc lucrări de forare pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul către Lugoj, la kilometrul 409+850 de metri, în zona localităţii Coşeviţa, judeţul Timiş. Din acest motiv, vor fi restricţionate banda de urgenţă şi prima bandă.

De asemenea sunt instituite şi alte restricţii, după cum urmează:

264+400 m – km. 264+100 m pe sensul deplasare Deva-Sibiu, raza localităţii Sălişte, judeţul Sibiu, este restricţionată banda de urgenţă în vederea efectuării de lucrări reparaţie la tunel între orele 08:30-17:00;

262+200m – km. 261+800 m, sensul deplasare Deva-Sibiu raza localităţii Cristian judeţul Sibiu, este restricţionată banda de urgenţă în vederea efectuării de lucrări reparaţie rigole, intervalul orar 08:30-17:00;

km. 272+500 m- km. 270, sunt restricţionate banda de urgenţă şi prima bandă, sensul de deplasare Deva-Sibiu, raza localităţii Sălişte, judeţul Sibiu în vederea efectuării de lucrări reparaţie partea carosabilă.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.