medic spital covid

Situația devine din ce în ce mai alarmantă la Sibiu. Dinamica evoluției epidemiei de coronavirus înregistrează creșteri mari.

Numărul cazurilor noi este din ce în ce mai mare iar acest lucru neliniștește sibienii, întrucât locurile din spitale sunt epuizate și sistemul sanitar face tot mai greu față provocărilor. Pentru a treia zi consecutiv, județul Sibiu ocupă primul loc pe țară, fiind județul cu cea mai mare rată de incidență cumulată. Miercuri, 11 noiembrie, Sibiul a ajuns să treacă de 7 cazuri la mia de locuitori, fiind raportată cea mai mare incidență din România de până acum, de 7,19 la mia de locuitori.

Citește și Iohannis, despre explozia de cazuri Covid din județ – „M-am interesat de situația de la Sibiu”

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr total de  362 de persoane, din 504 de teste efectuate.

Citește și Peste 70 la sută din sibienii testați sunt pozitivi – Câte teste s-au făcut în ultimele 24 de ore

De la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 8686 de persoane, dintre care 8302 adulți și 384 copii. Până la data curentă au fost vindecate 3876 de persoane, iar 270 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv. Dintre acestea, unsprezece decese au fost raportate în ultimele 24 de ore. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 394 de persoane, dintre care pe ATI  20 adulți și 1 minor.

Vezi situația la zi în Sibiu AICI

La momentul actual, în județul Sibiu sunt active un număr de 1746 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2.

Vezi AICI cazurile active de coronavirus din fiecare localitate

 

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu