autostrada sibiu boita
foto arhivă

Lucrările de la lotul 1 Sibiu – Boița a Autostrăzii Sibiu – Pitești înaintează în ritm alert, fiind stimată finalizarea acestora înainte de termenul limită stabilit.

Secțiunea 1 Sibiu – Boița are 13,17 kilometri,  iar lucrările contractate în 2019 cu firma Porr pentru circa 127 de milioane de euro au început în aprilie 2020, ordinul de începere fiind obținut în 30 martie, după ce a trecut perioada de proiectare. Termenul de execuție al lucrărilor este de 3 ani, astfel că, până în martie 2023 lucrările ar trebui să fie finalizate.

Tronsonul 1 al Autostrăzii Sibiu – Pitești între Sibiu și Boița se apropie de 30% stadiu fizic, ritmul lucrărilor fiind unul extrem de bun. Dacă lucrările se vor desfășura în ritmul actual, există toate șansele să circulăm pe primii kilometri ai Autostrăzii Sibiu-Pitești până la finalul anului 2022.

 

Filmarea este realizată în data de 7 noiembrie, începută de la joncțiunea cu vechea Centură a Sibiului și continuată până la Boița. Lucrările s-au desfășurat cu mici pauze din cauza condițiilor  meteo.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns