fbpx

Carantină la Sibiu – Așa arată declarația pe propria răspundere

44.876

Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu intră, începând de luni, în carantină. Circulația este restricționată și pe timpul zilei, astfel că pentru a ne deplasa avem nevoie de o declarație pe propria răspundere.

Declarația pe propria răspundere, propusă de autorități, poate fi descărca de mai jos:

Vă reamintim că autoritățile locale au decis, vineri, în prezența șefului Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, și a vicepremierului Raluca Turcan, ca Sibiul, Șelimbărul, Cisnădia și Tălmaciul să intre în carantină, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de luni. Pentru a ieși din case, sibienii au nevoie de o declarație pe propria răspundere, în care trebuie să menționeze motivul deplasării.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
3 Comentarii
  1. George scrie

    O mare tîmpenie scornita de functionarii din birouri, care iau măsuri de dragul de a lua, ori de a nu si pierde scaunul cald, cu filtrele de la căile de acces în mun. Sibiu. Nu se poate asa ceva, sa stai o ora sau mai mult pt a trece de filtru ca sa ajungi la serviciu ori sa te întorci la copiii care sunt acasa singuri cu scoala online . Oare credeti domnilor miniștrii sau prefect ca virusul poate fi oprit la porțile Sibiului daca ai asupra sa o simplă hârtie? Sau credeti ca cele câteva echipaje mixte si asa insuficiente au timp să verifice intr adevăr daca motivul scris este si real ? Se uita săracii daca foaia este completată si daca datele corespund cu cele din buletin si liber. Este o risipă de personal si o bătaie de joc la adresa celorlalți participanți la trafic. Verificarea trebuia făcută prin sondaj si amendați cei care nu justifica motivul !

  2. Corina scrie

    Daca am bilet de avion in scop turistic, din Bucuresti, pot parasi Sibiul?

  3. Silviu scrie

    Merge si de pe telefon sau trebuie fizica ? Ne conformam, nu ca am crede in mascarada asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.