fbpx

Spitalul Militar Sibiu va avea încă cinci locuri pentru pacienți Covid

442

Raed Arafat a venit vineri la Sibiu pentru a discuta cu membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și a lua măsurile necesare pentru a limita răspândirea virusului.

Citește și Sibiu, Șelimbăr, Tălmaciu și Cisnădie intră în carantină – Lista restricțiilor

Șeful DSU a spus că la Spitalul Militar se suplimentează cu 5 paturi locurile de la terapie intensivă, iar trei pacienți care sunt în stare gravă acum, vor fi transportați la Târgu Mureș

„Referitor la partea de asistență medicală, din discuțiile pe care le-am avut colegii de la Spitalul Militar astăzi, se suplimentează cu încă cinci paturi locurile din Spitalul Militar la discuții iar astăzi, până se suplimentează locurile, trei pacienți de terapie intensivă urmează să plece la Târgu Mureș unde există locuri libere la acest moment și unde de mâine se va suplimenta cu încă 10 paturi de terapie intensivă. Acum însă, soluția optimă pentru aceste situații este prevenirea și reducerea numărului de infectări. Fiecărui individ, fiecare dintre noi, dacă aplicăm aceste măsuri, dacă înțelegem necesitatea lor și mai puțin ascultăm toate îndemnurile care vin pentru a nu  respecta și înțelegem necesitatea lor, e posibil să iasă mai repede din această situație și să vedem că incidența scade.”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Adina scrie

    S-a ajuns la aceasta situatie pentru ca nu se fac teste. Este inadmisibil ca pacientii cu simptome clare de covid. care se prezinta la medicul de familie sa nu fie testati ci trimisi acasa cu tratament. Oamenii acestia chiar daca raman acasa bolnavi, au contacti care raspandesc virusul !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.