Sibiul are în continuare cea mai mare rată de infectare din țară – Incidența a ajuns la 8,17

2.692

Sibiul este în continuare județul cu cea mai mare rată a incidenței cumulate din țară. Sâmbătă, rata a depășit pragul de opt cazuri la mia de locuitori, scrie Mediafax.

Sibiul are o rată de infectare de 8,17 cazuri de coronavirus la mia de locuitori, conform situației cumulate a cazurilor în ultimele 14 zile. Singurul județ cu incidență peste 7 la mie, în afară de Sibiu, este, sâmbătă, Clujul.

Județul care are rata de infectare peste 7 la mia de locuitori este Cluj – 7,66 la mie. Cu rată de infectare peste 6 la mie este județul Timiș – 6,63. Peste 5 la mie coeficient de infectare la mia de locuitori sunt județele Alba – 5,98, Arad – 5,6, Bihor – 5,95, Brașov – 5,71, Mureș – 5,28, Sălaj – 5,97. Capitala are un coeficient de 5,18 la mia de locuitori.

cazuri incidenta sambata

Au fost înregistrate 9.460 de cazuri noi de COVID-19 în ultimele 24 de ore, în România. Sâmbătă s-a înregistrat și un nou record de pacienți în Terapie Intensivă: 1.172 de români sunt în stare gravă, iar 129 de persoane au murit, de vineri până sâmbătă. La Sibiu au fost raportate 426 cazuri noi.

Sursa: Mediafax

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.