Alertă de Urgență pe telefoanele sibienilor – De luni intrăm în carantină

0 1.051

⇓ Ascultă știrea ⇓

ISU Sibiu a transmis, duminică, la prânz, prin intermediul Ro-Alert, mesaje de urgență pe telefoanele sibienilor. Aceștia sunt informați că, începând de luni, municipiul Sibiu, localitatea Șelimbăr și orașele Cisnădie și Tălmaciu intră în carantină.

Alertele venite pe telefoanele sibienilor îi anunță că, din cauza ratei de infectare cu noul coronavirus foarte mare din localitățile Sibiu, Șelimbăr, Cisnădie și Tălmaciu, autoritățile au decis impunerea unor noi restricții ce vor fi valabile timp de 14 zile. Astfel, de luni, localitățile amintite intră în carantină.

„Având în vedere contextul actual ISU Sibiu a transmis un mesaj de avertizare și informare RO – ALERT privind instaurarea începând cu 16.11.2020 a perioadei de carantinare a municipiului Sibiu și a următoarelor localități: Cisnădie, Tălmaciu și Șelimbăr precum și recomandări privind respectarea regulilor de distanțare și igienă”, spune Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

ro alert carantina sb

ISU Sibiu le reamintește sibienilor să respecte măsurile de protecție: să se spele pe mâini, să poarte masca de protecție, să păstreze distanța față de persoanele din jur și să evite zonele aglomerate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.