Dacă ați cumpărat cheeseburger de la Carrefour, nu îl mâncați – Produsul e toxic

2.329

Carrefour scoate de la vânzare produsul „Mini Cheeseburger 155G”, din cauza existenței peste limitele admise legal a contaminantului oxid de etilenă în anumite loturi de seminţe de susan, notează economica.net. Produsul a fost comercializat inclusiv în Sibiu.

Măsura luată de companie vine ca răspuns la o alertă europeană. “Vă informăm că societatea Bretzel Burgard a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului Mini Cheesburger 155G Carrefour, ca urmare a unei alerte europene privind prezenţa peste limitele admise legal a contaminantului oxid de etilenă în anumite loturi de seminţe de susan, folosite că ingredient la fabricarea produsului. Carrefour România S.A. retrage de pe piaţă şi recheamă de la consumatori următorul produs cu datele de identificare de mai jos: Mini Cheesburgers 155G Carrefour, Cod EAN: 3560070953837, Loturi/DLC: 101600128 – 08/06/2021”, se arată în anunţul Carrefour, publicat pe site-ul ANSVSA.

Carrefour recomandă persoanelor care dețin produse din lotul descris mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Firma da asigurări că va returna contravaloarea produselor, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Potrivit sursei citate, oxidul de etilenă poate prezenta un risc potenţial pentru sănătate în caz de consum repetat, pe termen lung. Carrefour a publicat această adresa pe site-ul ANVSA în dată de 10 noiembrie,aceasta fiind activă până în 23 noiembrie.

Unitățile retailerului unde s-au comercializat acești Mini Cheesburgeri sunt hypermarketurile situate în București (Orhideea, Colosseum, Vulcan, Băneasa, Colentina), Constanța, Ploiești, Balotești, Brașov, Chaijna, Iași, Sibiu și Târgoviște și supermarketurile CLB Ploiești, CLB Barbu Văcărescu și CLB Timișoara Spital.

Sursa: economica.net

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. hop scrie

    avem o gramada de neputinciosi,cu salarii mai mari decit aia din Occident,care nu au curajul sa-i verifice pe astia de ne omoara pe banii nostrii ,iesiti neputinciosilor si verificati ,ca salariile vin la timp !

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.